Klassieke massage

De klassieke massage zorgt voor een goed welzijn en diepe ontspanning. Het kan een oplossing om stress te bestrijden en geeft u een extra behandeling als je psychische problemen hebt. De massage therapeut oefent druk en een lichte afvlakking van het lichaam van de ontvanger.

Thaise massage

De theorie van de Thaise massage is gebaseerd op het concept van de energie-lijnen met betrekking tot het lichaam. Als deze energie lijnen worden geblokkeerd, veroorzaakt dit een gezondheidsprobleem, zoals stress, hoge bloeddruk of koorts. Wanneer het lichaam niet goed gaat, de geest is zwak. Te genezen dergelijke ziekten, de traditionele Thaise massage is gericht op vrij geblokkeerde energie lijnen. Het lijden onderdelen worden geperst met de duimen, knieën, ellebogen en voeten om de circulatie te bevorderen van energie.

Voetmassage

De voet massage re-activeert het hele lichaam volgens het principe van de reflexologie. De massage therapeut verwarmt de voeten van de ontvanger en voert druk op veel punten of'acupuncture zich op dit deel van het lichaam. 100 procent natuurlijke oliën worden gebruikt voor deze massage.

Hotstone massage

De hot stone massage helpt om weer met zijn roots, terwijl de harmonisering van lichaam en geest. Deze massage zorgt voor warmte-naar de diepere spieren, het vergemakkelijken van ontspanning van de spieren, drainage en de eliminatie van toxines, het verbeteren van bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Ideaal om spierpijn, stijfheid, de "koude winter" te verlichten.

Californische massage

Ontwikkeld in Californië naar de jaren 1950-1960, de Californische massage is een onderdeel van de familie psycho-body massages werken kan een sleutel om te werken aan zichzelf, in parallel, bijvoorbeeld met een psychotherapeut. Het wordt gekenmerkt door lange, zachte en harmonieuze bewegingen in slow, waardoor de ontvanger om te temmen wat hij voelt, wikkelen, dus het bevorderen van het welzijn. De massage therapeut massage het hele lichaam met een gearomatiseerde olie.